Oktober månad kan bli riktigt grym.. Dagens låt Millow - You don´t know

Nu sista dagen på september..rätt najs faktiskt, nu e snart sommaren officiellt slut, kanske inte så himla roligt men hur bra sommar har det varit???? nej, precis inte så himla bra. Oktober kan nog bli en riktigt rolig månad faktiskt, börjar bra redan nu på fredag. Då blir det Go cart, med jobbekollegorna:) riktigt skoj ska de bli, har aldrig provat de innan men det verkar riktigt skoj.. bara jag inte blir sist haha

sen nästa vecka fyller jag faktiskt år, så det e ju skoj bara de. Fast just att fylla 22 känns som det kvittar:P

Ska även hinne med o gå på konsert med Millow den 17 oktober i Malmö. Ta er dit, han har jätte grymma låtar.
Sen det som jag ser fram emot allra mest händer allra sista dagen i oktober månad. Då åker man över till Köpenhamn för att gå på ett house evenemang som heter Sensation White. Var där förra året, riktigt riktigt jäkla grymt, bra drag, go musik, roligt folk o alla klädda i vitt. LÄNGTAR
over and out

X Factor England..

söndag kväll,sitter o kollar på lite klipp från youtube. Följer den engelska motsvarigheten till Idol, som heter X factor. Där är några som är riktigt vassa på att sjunga, tänk om man hade haft en sång röst o blivit en känd artist. Tjänat en massa goa pengar och åka runt o se olika delar av världen. Fast artister hinner säkert inte se så mycket av städerna speciellt när dom är ute på stora turnéer. Är väl mest hotellen och just där dom ska uppträda. Hade dock inte varit fel o hållt på med det i några år, eller hela livet=) men men, jag e inte bitter;)


Malmö Arena, Dagens låt Promoe & Timbuktu,Supreme - Mammas gata

Precis hemkommen från en hel kväll i Malmö Arena. Börjar ju bli ett roligt fredagsnöje, speciellt Malmö spelar så pass bra hockey som dom gjorde idag..vann ganska enkelt med 4-1=) vår väg mot elitserien börjar nu.

Fast den där kylan inne i arenan, gör ju en helt förkyld. Känns inte helt hundra i kroppen just nu.
så kvällens låt är lätt denna..finns på promoes nya album:)

Dålig förlorare, Dagens musikvideo är med skånska Tekla

Ja du vad ska man säga..bittra förlust som den vi åkte på idag, dom känns rakt in i själen. haha är så sjukt dålig förlorare, det e inte riktigt bra alltså. Sånt kan fördärva en hel kväll. Hm man borde kanske ta o bättre sig på de. Men hur gör man?? e man född som en vinnare så e man;)

Tänkte på en sak, Låten som the killers sjunger "human" heter den, vad tusan handlar den om egentligen.
" Are we human or are we dancers" nån som förstår vad han menar med de, har tusan ingen aning:P
nä nu får det räcka för idag, ska sitta o sura lite till.
ciao

Idag är det onsdag och då kör vi ju på svenska artister. Denna vecka får det bli skånskt igen. En gammal låt från 90-talet. Men den är riktigt skön, så ta o njut vet ja;)    (Tekla - Letar efter nån som kan spela gitarr)




Seg tisdag, Tisdags cover=)

Tisdag idag, skönt att denna dag snart är över..måndagar och tisdagar är dom absolut segaste dagarna under veckans gång. Onsdagar är liksom bra, då går det åt rätt håll mot helgen=)
Har varit så sjukt trött idag, vet ej varför. Somna inte allt för sent igår, men jäklar vad man har gäspat på jobb idag:P nog nån sorts rekord.
Såg lite på carlingscup mellan leeds - liverpool, men är ingen höjdare o se tycker jag då det bara är näst intill ett B-lag dom ställer upp med. Men är väl bra o lufta lite spelare, bara dom tar sig vidare så=)

Dagens cover låt kommer från Tinchy Stryder med band. Dom gör ett medley av Beyonces/JLS låtar. Tjejen som sjunger är även en av tjejerna i Sugababes.
Ha en fortsatt trevlig kväll


Bitterförlust, Dagens låt: Alicia Keys - Doesn´t mean anything

jaha ja..känns lite bittert o förlora en match med så mycket mål..men är vi inte bättre så är vi icke. e bara till o bryta ihop o komma igen. Såg precis på färjan 3, var vill ingen höjdar avsnitt. Snart dags för Roast på Berns, med robert gustafsson som blir roastad..kan bli intressant.

Blir nog till att kolla på bio imorgon, går ju två filmer till för halva priset Månd-torsdag. Ska nog se Gamer? tror jag den heter. Mycket action det gillas på bian:)
Gjorde en kladdkaka igår, lät den stå i kylen en dag blir så mycket godare då. Och ja det blev den verkligen. Jag kan om jag vill, nu är väl inte kladdkaka det svåraste o göra precis. Men jag e grym så e de=)

Lars Winnerbäck släppte nytt album idag, riktigt jäkla bra album. Helt klart köpvärt:)

Men Dagens låt blir ändå  Alicia Keys nyaste låt..riktigt skön:) Doesn´t mean anything heter den:)
//mackan


Söndag kväll, black eyed pease

såg precis ett riktigt coolt klipp på youtube. Det är black eyed pease som uppträder o gör nåt tillsammans med publiken, ah ni lär förstå..titta o njut..grymt gjort e de:) har inte hänt allt för mycket i helgen så, sömn snart sen ny vecka o nya tag:)

Malmö IF, och dagens låt. (Michael Jackson - Stranger in moscow remix)

Var o såg på lite ishockey igår. Första gången på väldigt många år som jag var och såg mitt Malmö Redhawks. Denna gång tog dom sig an Mora IK. Där jag faktskt har en gammal klasskamrat som spelar. Och när man för en gång skull gick på en match, vill man ju se många mål och givetvis MIF som gör dom flesta. Så blev inte fallet.

Redan efter 1 och en halv period stod det 4-0. Men sen tändes hoppet lite gran, då Malmö först fick en straff i slutet av andra period, vilket ledde till 1-4. Sen bara några minuter kvar av andra period lyckades dom även få in 4-2. Då tänkte man verkigen att detta var långt ifrån kört.

Men som sagt, dom lyckades bara få in ett mål till i sista period, vilket gjorde att dom förlorade med 5-3 till slut. Men men, det lär bli fler matcher man ska gå på detta året. Väldigt fin Arena, men fan vad kallt det var. Nästa gång ska jag nog ha på mig lite mer. Satt o frös hela matchen nästan.

Lördag idag o helt underbart fint väder, har fått lappa sol lite grann i trädgården de e najs.
over and out
//pazzo


"It´s not the fall that hurts, it´s when you hit the ground" (Caesars - It´s not the fall that hurts)
____________________________________________________________________________
Lördag idag, då är det väl dags för en skön partylåt nu när dom flesta kanske ska festa idag, vad vet jag? ahja här kommer en remix på en låt som Michael Jackson sjunger i, sjungt skön:) "Stranger in moscow" heter låten. Enjoy:)

Onsdagens musiktema, Svensk musik=)

en väldigt märklig grej som jag kommit på att jag lyckas göra nästan varje gång jag dricker te. De e att alltid, lämnar kvar en himla massa te kvar i koppen. Fast att jag vet att jag kollat i koppen precis innan jag ställt ifrån mig o varit säker på att jag har druckit upp allt. Men ändå när jag kollar 10 minuter senare så finns där fortfarande kvar i koppen, sjukt märkligt e de haha e det verkligen bara jag som har detta stora problem.
Vissa i vår värld har hungersnöd, för lite pengar, inget tak över huvudet. Medans jag, har te-slurks-problemet..de e sådär nice;)

ah ja nog om mitt i-landsproblem. Idag är det onsdag, och tänkte sätta gång en ny sorts tema på onsdagar vad gäller tips på musik. På onsdagar kör vi svenskt helt enkelt. Och idag kan ni njuta av en riktigt skön skånsk sång som Perikles & Annar Hertzman står för. Låten heter "finns det nån annan" sjukt bra låt. vassegod;)

Måååål,mååål, mååål, också lite cover tisdag på de=)

Yes som rubriken lyder så har jag ÄNTLIGEN fått göra mål i vårt lilla korpen serie system:D och det blev inte bara 1 mål utan det blev även rätt säker seger:) 6-1, känns riktigt skönt, med tanke på den förlust vi fick igår, med exakt samma siffror.

Annars har det inte hänt så mycket..är väldigt mycket fotboll denna vecka. Fotboll igår och idag, sen imorgon blir det tv-tittande vad gäller fotboll. Inter - Barcelona..kan bli en intressant historia. Håller lite extra på barcelona, dom har ett fantastiskt bra lagbygge=)
Sen på torsdag blir det förhoppningvis även lite fotboll med jobbet, inomhus o allt..inte illa alls:)

börjar få lite ont i halsen känner jag..inte bra
//mackan

tänkte köra lite tema vad gäller musik klipp jag lägger upp här.. tisdagar får bli covers/akustisk=) o idag blir det en cover version
Paramore - Use somebody (kings of leon har gjort orginalet)

Måndag, åter denna måndag

Så ja, ny vecka har börjat.. gick väl ganska lugnt till på jobbet idag, alltid något o göra så dagen har gått fort. Nu sitter man här o väntar på att tiden ska ticka iväg lite till så jag kan få spela den där korpa matchen i fotboll. Har haft ett litet uppehåll nu, så nu jäklar=) denna matchen ska vi bara vinna helt enkelt, det är på tiden=)


världens sämsta filmare


vilken liten akrobat=)


det gör så ont i hela mig när man ser detta                                              


haha vilken klant

"Du är ett glashus, och jag är en sten Men det är du som försöker se igenom mig" 
(
Lars Winnerbäck - Du hade tid)



Dagens låt Fc Inter - Pazza Amala inter

Dagens låt kommer kanske något sent på kvällen, men det är en gammal goding detta..kanske ingen skön sång direkt, men det är ju på fotbollsplan dom ska vara bra=)

Nu e det snart sovdags..natti natti
//pazzo

Söndags vits

Jag hade precis satt mig när en röst hördes från det andra båset:

"Hej! Hur är läget?"

Jag är inte typen som brukar starta en konversation på herrarnas men just denna gång så vet jag inte vad som flög i mig. Jag svarade:

"Det är bara bra!"

Och den andre fortsatte:  "Vad håller du på med?"

Vad är detta för en fråga? Hela sitationen börjar nu bli minst sagt bisarr:

"Öhhh, precis som du är jag ute och reser!"

I det här läget tänkte jag dra mig ur samtalet fortast möjligt när 
det plötsligt kommer en ny fråga:

"Kan jag komma över?"

Ok, nu började detta bli alldeles för egendomligt för mig så jag tänkte att detta var

ett perfekt  läge att artigt avsluta hela konversationen:

"Nej du........ Jag är faktiskt lite upptagen!!!"

Då hör jag killen nervöst säga...
"Jag ringer upp igen lite senare. Det är en idiot här bredvid som envisas med att lägga sig i samtalet!!!"




Photoshopat

söndag idag. vilket betyder jobb imorgon igen. Fast att man knappt gör någonting på helgerna så bara flyger dom förbi är så himla tråkigt. Veckorna gör ju likadant..men det är nåt vist med måndagar, dom känns så himla tråkiga när man vet att det är en hel arbetsvecka framför sig.
Även om nästa vecka kommer innehålla en hel del saker, massa fotbolls spelande, o kanske åka och kolla på fotboll på onsdag. Helsingborg mot IFK Göteborg, semifinal i svenska cupen=) kan bli rätt intressant, och det är ju självklart IFK som kommer gå segrande ur detta, inget snack=)

Men nog om de nu är det ju trots allt söndageftermiddag, och har suttit med photoshop hela dagen typ.Försöker få till en bra loga åt en hemsida som jag kanske kommer vara lite involverad i senare. Men tycker att jag inte riktigt får till de.











så här ser första försöket ut
Vilken Loga blev snyggast. översta eller understa
ha en fortsatt trevlig eftermiddag/kväll
//patzzo





Ikväll är de fredagsmys

Idag e det fredagsmys..skön reklam de från olw tror jag att det är. Ja lite chips ikväll kan väl inte skada, lite idol tittande och sen nya Wallander filmen på de.

Hörde innan idag om att det har varit ytterligare en stor olycka ute på motervägen mellan Landskrona och Rydebäck..är väl fan att folk inte kan hålla avstånd. Denna gång var det två personer som omkom. Det var en lastbil som körde rakt in i en personbil som då i sin tur trycktes in i lastbilen framför, vilket ledde till att dom två personerna i personbilen dog. Och förra ett litet tag sen hände ju en liknande olycka nästan på samma ställe, den gången var det också lastbil inblandad. Han körde sin lastbil rakt in i släppet på lastbilen framför sig, Blev nästan ingenting kvar av förarhytten, den föraren som körde in i släppet dog efter en timmes kämpande av räddningspersonalen..hemskt.
Så håll avstånden nu ifall ni ska ut o köra. Ifall ni inte redan sett detta klipp så bör ni göra de, detta klipp fick mig att tänka till ialla fall. Det kan gå fort att skada sig själv eller andra i trafiken




nog om de nu håller vi helg helt enkelt:)

Boys on wheels

då var lotto raden inskickad..så låt mig vinna dom där 150 miljonerna. Det är jäkligt mycket pengar, undra vad man hade gjort ifall man vunnit, fått en sån chock att man fick en hjärtattack o dog kanske? hm det hoppas jag inte men det hade varit jäkligt ironiskt haha. så håll tummarna

Sverige - malta  i fotboll idag. Kan ju inte bli annat än vinst frågan är med hur mycket, jag har tippat på 4-0 till Sverige =) zlatan gör två mål, Källström 1, Safari 1=)
nä nu får det vara nog
//pazzo
______________________________________________________________________________________________
"I've done something wrong  At least I've done something" (Gary Go - So So)
______________________________________________________________________________________________

kolla på detta härliga klipp från Boys on wheels - New wheels on the block,  det svänger riktigt bra ju;)



Tisdag, Idol 2009 på tv4

Såg på nya programmet Roast på Berns som startade på kanal 5 igår..mycket underhållande tycker jag..även om det känns lite knystat när dom ska dra skämt på skämt..känns inte naturligt..men det var ju fortfarande sjukt skoj=) det var björn gustafsson som blev "roastad" av en massa andra stand-up komiker..svårt o säga vem som var roligast för alla hade ju sina grymt bra repliker eller vad det nu kallas..men det är väldigt underhållande o jag väntar med spänning tills nästa veckas program:) för er som inte sett detta program ta o göra de nästa gång=)


Idag är det tisdag, och enda jag har gjort idag är jobbat..jobbade till och med lite övertid idag så att jag inte förlorar så mycket på flexet imorgon när jag ska gå lite tidigare:P men så jobbigt det e med de här vardagslunket..gå upp tidigt för sen vara massa timmar på jobbet för att sen komma hem, äta-titta tv-lite datorn-sen är det dags att gå och lägga sig..gnäller redan nu, tänk hur många år man har kvar att göra detta haha galet:P

ah ja, idag börjar Idol på tv4 o de e najs..det är nu dom första avsnitten som är roligast då där finns alldeles för många människor som inte har någon som helst uppfattning om hur dom låter..eller dom tror ju att dom låter så himla bra, ibland kan man ju undra ifall dom verkligen är så dumma på riktigt eller att dom ställer upp för att få hamna lite i rampljuset några sekunder?? som sagt spana in tv4 kl 20.00 det ska ialla fall jag..
bjuder på en härlig audition från förra året :P Köpa Coca-Cola heter låten enjoy;)



De e nice, Färjan 3 och Roast på Berns

Jaha var man här igen i bloggandets värld..här kommer jag att skriva om olika saker som då är najs eller inte så najs i mitt liv o lite andra saker..kommer säkert komma ett o annat klipp från youtube..
tips om dagens låt osv=)

som dagens grej som är väldigt nice är att Färjan 3 börjar kl 20.00..de e nice

ett annat tv program som börjar idag är Roast på Berns..verkar riktigt roligt..så det borde ni ta o spana in..börjar kl 21.55 också på Kanal 5..nä nu räcker det för denna gång
vi hörs

//pazzo
_______________________________________________________________________________________________

eftersom sidan heter itsnice..så måste jag ju bjuda er på en gammal goding som är riktigt najs;)



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0