Hösten är inget nice, Dagens låt Foo Fighters - Wheels

Jag gillar inte riktigt hösten måste jag erkänna..visst denna månad kommer bli fantastisk, men det hör inte hit. Nu när man ska gå upp o jobba är det riktigt riktigt mörkt ute bara där tappar man motivation o vill bara lägga sig igen. Sen kommer man ut o det riktigt vräcker ner och inte nog med detta regnande, nej nej det ska blåsa också, Och inte lite heller utan rena ramma stormen. Känns som att bo i skåne är en lång lång höst. För på sommaren är det inte speciellt varmt, förutom då och då. Högst två veckor på hela sommaren. Sen när det e "vinter"månader då är det inte minus grader,solsken och snö här. Nej, då är det blåst, runt 0 grader och regn, en massa regn..haha ah det e för härligt o bo i detta underbara skåne=)

men man ska kanske inte gnälla allt för mycket eller?. Man har ju mat så det räcker,tak överhuvudet, bil att ta sig runt med osv. men alla har rätt att klaga  o gnälla det är vi människor bra på. Mycket vill ha mer;)

Själv tycker jag man borde ha sommar året om förutom veckorna Jul & Nyår, då får det jätte gärna vara mycket snö så man kan åka skidor o ha det mys;)

Dagens låt är lätt Foo Fighters - Wheels. smaklig lyssning;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0